Okrem klasického ambulantného vyšetrenia, ktoré zahrnuje vyšetrenie všeobecným lekárom odporúčanie liečby, postupu či špecializovaných vyšetrení, v režime ambulancie, je možne u nás aj využiť rozšírené služby cestou nášho regeneračného centra.
Všetky služby a vyšetrenia sú realizované kvalifikovanými.
Na ďalších vylepšeniach aktívne pracujeme :0)
Ukončené vzdelanie na 1. lekárskej fakulte Univerzity Karlovej v Prahe, pôsobil v ústave pľúcnych chorôb a hrudníkovej chirurgie Vyšné Hágy, v rámci armády ako vojenský lekár v UVN Ružomberok interná klinika, pracoval pre sieť kúpeľného rezortu Horezza a.s. (Piešťany, Tatranské Zruby), ambulancia akadémie ozbrojených síl (Demänová Liptovský Mikuláš), súkromná klinika PINIUM, Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny Banská Bystrica, aktuálne ambulancia všeobecného lekára v Liptovskom Hrádku, aktuálne ambulancia všeobecného lekára v Liptovskom Hrádku, člen SSVLP, ZAP, Europrev.
Ukončená JLFUK v Martine, od roku 2017 sa venujem estetickej medicíne, v rokoch 2017-2018 popri úväzku v OSSR pracovala ako lekár RLP, v roku 2018 získala atestáciu z všeobecného lekárstva, v súčasnosti pracuje ako všeobecná a estetická lekárka v Kláštore pod Znievom.
Absolvent fyzioterapie ukončenie v Taliansku. Absolvent masérskej akreditovanej školy Reminy v turčianskych Tepliciach ako masér klasickej a športovej masáže a držiteľ ďalších jedenástich certifikátov rehabilitačných zdravotných technik a terapii. Počas 15 ročnej praxe a spolupráci s vynikajúcimi odborníkmi, ale taktiež ďalšie vzdelanie ako fitness tréner, kondičný tréner, športový špecialista a výživový poradca mi umožnilo pracovať v oblasti profesionálneho športu ako sú napríklad extraligové futbalové kluby, či vzdelávanie na školách
Majster kuchárskeho umenia známy z televíznych programov „Master chef“ a „Moja mama varí lepšie ako tvoja“ aj nás prostredníctvom svojej kuchárky naučí variť chutne a zdravo v štýle paleo. O svojom spôsobe varenia hovorí: „Gastronómiu milujem. Vytvoriť z tradičného jedla niečo netradičné, experimentovať či skúšať rôzne nové ingrediencie je jednoducho moje. Dnes už ľuďom nestačí len „najesť sa“, ale chcú mať z dobrého jedla aj zážitok, a to je práve cesta, ktorou sa snažím ísť. PREČO PALEO? ... Ide o spôsob stravovania, ktorý rešpektuje našu genetickú výbavu.“ Paleo kuchárka je zostavená z 19 receptov, ktoré podľa graficky zobrazeného postupu zvládne hádam aj začiatočník. Kniha sa može stať vašim sprievodcom na ceste k zdravšiemu spôsobu stravovania.
Dr. Čajka
Poliklinika LH
J.D. Matejovie 542/21
Liptovský Hrádok
Slovakia